Печат

Обучение ЗБУТ - Варна

Posted in: Новини

Уважаеми клиенти, годишното обучение по ЗБУТ в град Варна ще се проведе на 17.05.2019 г. в залата на "Бултекс 99" на адрес: гр. Варна, ул. Янош Хуняди 71 (зала Бултекс 99)

Печат

Одит на документация по ЗБУТ

Posted in: Новини

DSC

 

От началото на месец май (след празниците) стартираме кампания по одит на документацията и /спрямо/ състоянието на ЗБУТ във фирмите. За нашите клиенти услугата ще бъде безплатна. 

Фирми, които не са наши клиенти, също могат да се възползват на преференциални условия, само през месец май! Ще получите детайлен доклад за състоянието на документацията и полезни насоки и препоръки.

Естествено, можете да заявите разработване на какъвто и да било документ в областта на ЗБУТ и ЧР, по всяко време и без значение дали сте наш клиент. 

Много от нашите клиенти ни ползват като "хотел" за документи, понеже често ги губят... и за това можете да разчитате на нас!

Ние създаваме, актуализираме, архивираме и съхраняваме "тонове" документи, при това надеждно! Затова можете да ни се доверите.

Поръчай своя "тон" документи... макар те да не са най-важни.

Печат

ОБУЧЕНИЯ ПО ЗБУТ

Posted in: Новини

"Анимакс" ООД провежда обучения по ЗБУТ - годишни и периодични. За клиентите на фирмата се безплатни и се провеждат по предварително утвърдена програма.

През 2019 година се проведоха ежегодните обучения в Разград и Благоевград, като предстои това във Варна.

Освен това, се предвиждат индивидуални обучения на длъжностни лица по ЗБУТ в няколко модула:

Мадул 1. Организация на дейността на длъжностните лица по ЗБУТ

Модул 2. Създаване и поддържане на необходимата документация

Модул 3. Планиране и реализиране на програми и мерки за контрол и превенция

Модул 4. Взаимодействие на длъжностните лица с другите органи и служби в предприятието

Модул 5. Подходи и методи при оценяването на риска

 

 

 

Всички обучения се планират, организират и подготвят предварително и се провеждат на високо професионално ниво с оригинално и актуално учебно съдържание. На участниците се предоставят учебни материали. Разглеждат се реални казуси свързани с контролната дейност и практическото изпълнение на предписанията. 

Снимки от последното обучение

 

 

Следващото обучение ще се проведе в град Варна през месец май. Очаквайте подробности и давайте предложения за теми.

До нови срещи!

Печат

НОВИ АДРЕСИ НА ОФИСИ - ВАРНА И РАЗГРАД

Posted in: Новини

Уведомяваме Ви, че офисите ни в гр. Разград и гр. Варна са преместени на нови адреси, както следва:

гр. Разград - ул. "Марин Дринов" № 1 /партер/

гр. Варна - ул. "Дунав" № 5, сграда на "Актив" ООД, ет. 3

 

ОФИС - гр. БЛАГОЕВГРАД
бул. „В. Левски” 13, (сградата на ОКС), ет. ІV тел./факс 073/884640; GSM: 0899/814170 E-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
ОФИС - гр. РАЗГРАД
ул. „Марин Дринов” №1 (партер), тел. 0893/015208; GSM: 0897/907381 E-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
ОФИС - гр.ВАРНА
бул. "Дунав" № 5, Сграда на "Актив" ООД, ет. 3, GSM: 0897/957792 E-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.