СЛУЖБА ТРУДОВА МЕДИЦИНА „ АНИМАКС” ООД

Анимакс ООД е дружество регистрирано през 1997 година с основен предмет на дейност по предоставяне на услуги в областта на човешките ресурси. През годините фирмата разширява обхвата на предоставяните услуги, през 2001 година към фирмата е регистрирана служба по трудова медицина, а от 2006 стартира дейност като посредник по информиране и наемане на работа (към момента тази дейност е прехвърлена към другото ни свързано дружество "Персонал Инвест" ЕООД). От 2008 започва да работи в областта на оценката на професионалната пригодност за извършване на охранителна дейност според тогавашните изисквания на Закона за частната охранителна дейност. Имайки специализация и в областта на безопасните условия на труд, екипа на фирмата разширява обхвата на оценката на пригодността, не само в контекста на психологическите и квалификационни аспекти, но и като медицинска годност (здравословен статус).

През тези 20 години от съществуването си фирмата развива и задълбочава опита и специализацията си изцяло в областта на човека и неговия труд. Трудовата дейност обхваща 1/3 от активния период в живота на човека и ½ от съзнателното време! Изхождайки от това обстоятелство, екипа на фирмата дава всичко от себе си да осигури на работещите оптимални условия на труд и висока ефективност в работата. Опитът ни показва, че това е не само възможно, но и реално постижимо при това с траен ефект.

Фирмата има клиенти от близо и далеч... все доволни, с постоянно присъствие в Благоевград, Разград и Варна. В ХХІ-ви век, разстоянията в малка България не могат да попречат на бързото, коректно и професионално изпълнение на каквото и да било задание в срок.

Екипът на Анимакс ООД е най-важния капитал с който фирмата може да се похвали – това са бойци от три поколения, калени в стотици трудни ситуации и готови да дадат всичко от себе си в помощ на клиента. При това, не просто за пари, а заради принципи...

Печат

ОФИС - гр. БЛАГОЕВГРАД
бул. „В. Левски” 13, (сградата на ОКС), ет. ІV тел./факс 073/884640; GSM: 0899/814170 E-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
ОФИС - гр. РАЗГРАД
ул. „Паркова” №37, тел. 0893/015208; GSM: 0897/907381 E-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
ОФИС - гр.ВАРНА
бул. "Дунав" № 5, Сграда на "Актив" ООД, ет. 3, GSM: 0897/957792 E-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.